Maalaustyöt

RT-Muuraus Oy toteuttaa maalaustyöt pitkällä kokemuksella sekä ammattittaidolla Turun ja Varsinais-Suomen alueella. Teemme maalaustyöt asiakkaan tarpeiden mukaisesti niin remontti- kuin uudiskohteissa. Tutustu myös muihin palveluihimme etusivulta

Toteutamme maalaustyöt asiakkaiden tarpeiden mukaisesti

Toimintamme perustuu rautaiseen ammattitaitoon sekä osaamiseen. Maalaustyöt sekä muut rakentamiseen liittyvät projektit toteutetaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti samalla heidän toiveita kuunnellen. Kartoitamme erikseen jokaisen kohteen sekä siihen liittyvät työvaiheet paikan päällä. 

Tarkoituksenamme on tutustua jokaiseen kohteeseen huolellisesti, jotta saamme hyvän pohjan tekemällemme työlle. Kerromme asiakkaillemme kaikki projektiin liittyvät työvaiheet sekä selvitämme tarkasti miten työn kannalta kohteessa on järkevintä edetä. Tarvittaessa myös kerromme jos projektin edetessä ilmenee jotain muita remontointia kaipaavia kohtia. 

Maalaustyöt

Miksi maalaustyö kannattaa antaa ammattilaisen tehtäväksi?

Parhaimmillaan uusi maalipinta tai remontointi voivat lisätä kiinteistön arvoa sekä asumisvihtyvyyttä. Kuitenkaan maalaustöitä ei ole aina järkevää toteuttaa itse, vaan mieluummin ne kannattaa tilata osaavalta ammattilaiselta, varsinkin jos lopputuloksesta haluaa saada siistin sekä kestävän. 

Ota rohkeasti yhteyttä ja kartoitetaan tarpeesi huolellisesti. Palvelemme asiakkaitamme vahvalla ammattitaidolla luotettavasti. Toteutamme maalaustyöt niin sisätiloihin kuin ulkopinnoille asiakkaan toiveita huomioiden. 

Asunnossa asuminen maalaustöiden aikana

Asuminen maalaustöiden aikana riippuu pitkälti siitä miten suuresta projektista on kyse. Jos maalausta kaipaa vain muutama seinä, voi asunnossa mahdollisesti asua töiden aikana. Jos taas projektissa on kyse suuremmasta maalaustyöstä, kannattaa harkita tilapäistä majoitusta, jotta se ei häiritse työn etenemistä. 

Jos tarkoituksenasi on etsiä ammattitaitoista maalaria Turun ja Varsinais-Suomen alueelta, niin ota yhteyttä RT-Muuraukseen soittamalla tai jättämällä tarjouspyyntö sivujemme kautta, näin pääsemme kartoittamaan millaisesta maalaustyöstä on kyse.