Julkisivumaalaukset

RT-Muuraus Oy toteuttaa julkisivumaalaukset ja muut rakentamiseen liittyvät projektit pitkällä kokemuksella sekä ammattitaidolla Turun ja Varsinais-Suomen alueella. Teemme julkisivumaalaukset aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tutustu myös muihin palveluihimme etusivulta

Julkisivumaalaus on tärkeä osa rakennusten ylläpitoa ja suojaamista. Maalaus suojaa julkisivua sääolosuhteilta ja kosteudelta, mutta se myös parantaa rakennuksen ulkonäköä ja lisää sen arvoa. Julkisivumaalauksen onnistuminen riippuu monesta tekijästä, kuten oikean maalin valinnasta, julkisivun kunnon tarkastelusta ja valmistelusta sekä ammattitaitoisten maalareiden käytöstä.

Maalin valinta on yksi tärkeimmistä tekijöistä onnistuneessa julkisivumaalauksessa. Maalin tulee olla kestävä ja suojaava erilaisissa sääolosuhteissa. Maalia valitessa on otettava huomioon myös julkisivun materiaali. Esimerkiksi puu- ja betonijulkisivut vaativat erilaisia maaleja.

Toteutamme julkisivumaalaukset asiakkaan tarpeiden mukaisesti

Toimintamme perustuu ammattitaitoon ja osaamiseen. Julkisivumaalaukset ja muut rakentamiseen liittyvät projektit toteutetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Ennen projektin aloittamista tutustumme tarkasti kohteeseen, jotta saamme toteutettua työn parhaalla mahdollisella tavalla. 

Julkisivumaalauksen tekeminen kannattaa jättää aina ammattilaiselle, jotta lopputuloksesta tulee paras mahdollinen. Voit pyytä tarjouksen julkisivumaalauksesta joko soittamalla tai täyttämällä sivuiltamme löytyvän tarjouspyyntölomakkeen. 

Julkisivumaalaus

Ennen julkisivumaalauksen aloittamista

Ennen maalaustyön aloittamista julkisivun kunto tarkastellaan huolellisesti. Jos julkisivussa on vaurioita, kuten halkeamia tai lahovaurioita, ne on korjattava ennen maalausta. Jos julkisivu on likainen tai siinä on vanha maalipinta, se on puhdistettava ennen maalausta. Puhdistuksen tulee olla huolellinen, jotta maali tarttuu hyvin ja kestää pitkään.

Maalaustyön suorittavat ammattitaitoiset maalarit, jotka ovat koulutettuja ja kokeneita. Maalarien tulee osata käsitellä erilaisia maaleja ja käyttää oikeaa maalaustekniikkaa. Maalin tulee levittyä tasaisesti ja ohuena kerroksena, jotta se kestää pitkään. Ammattitaitoiset maalarit myös tietävät, miten julkisivu suojataan maalauksen aikana, jotta ympäristö ei likaannu.

Maalin valinta ja sopivan värin valitseminen julkisivumaalauksessa

Julkisivumaalaus on tärkeä osa rakennusten kunnossapitoa. Maalaamalla julkisivut säännöllisesti voidaan parantaa rakennuksen ulkonäköä, estää kosteuden pääsyä rakenteisiin ja suojata rakennuksen pintoja kulumiselta ja auringon haalistavalta vaikutukselta.

Kun suunnittelet julkisivumaalausta, on tärkeää valita sopiva maali ja väri. Maalin valintaan vaikuttavat muun muassa julkisivumateriaali, ilmasto-olosuhteet ja maalin kestävyys. Väriä valitessa on huomioitava rakennuksen ympäristö ja muut julkisivun elementit, kuten kattomateriaali, ikkunoiden ja ovien värit sekä ympäröivä maisema.

Julkisivumaalauksen kesto

Julkisivumaalauksen kesto riippuu monesta tekijästä, kuten maalin laadusta, sääolosuhteista ja julkisivun kunnosta. Laadukkaasti toteutettu julkisivumaalaus kestää yleensä useita vuosia. Maalin kestoikä voi olla jopa 10 vuotta tai enemmän.

On tärkeää huomata, että julkisivumaalaus on investointi, joka kannattaa tehdä. Hyvin tehty julkisivumaalaus suojaa rakennusta kosteudelta, auringolta ja muilta sääolosuhteilta ja lisää sen kestävyyttä ja arvoa. Jos julkisivumaalaus jätetään tekemättä, rakennus voi vaurioitua ja sen arvo laskee.

Me hoidamme ammattitaitoisesti julkisivumaalaukset Turun ja Varsinais-Suomen alueella. Jos tarvitset julkisivumaalausta, niin ota yhteyttä RT-Muuraukseen joko soittamalla tai jättämällä tarjouspyyntö sivuiltamme löytyvään lomakkeeseen.