Julkisivumuuraukset

RT-Muuraus Oy toteuttaa julkisivumuurauksia Turun ja Varsinais-Suomen alueella vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla niin yrityksille kuin yksityisille. Muuraamme julkisivut tarpeidesi mukaan olipa kyse omakotitalosta tai mihin sitten julkisivumuurausta tarvitsetkin! Katso myös muut toteutuksemme etusivultamme! 

Tee suunnitelma yhdessä muurarin kanssa!

Saamalla laadukkaan julkisivun, on suositeltavaa käydä yhdessä muurarin kanssa suunnitelma ja toteutus, sillä säästät myös paljon aikaa ja rahaa. Talon mitoitusta tehdessä keskustelu kannattaa tehdä kokeneen muurarin kanssa, se on tärkeää jos haluaa lopputuloksesta hyvän.

Julkisivumuuraukset

On suositeltavaa suunnitella myös materiaalit tarkasti muurarin kanssa!

Tiiliä ostaessasi voit saada ison avun myös myyjältä, mutta muurari kuitenkin tietää työtään tehdessä erillaisia näkökulmia tai seikkoja mitä sitten taas myyjä ei osaa välttämättä ottaa huomioon esimerkiksi tiiliä valitessa. Muista myös kysyä muurarilta mitä tarvikkeita tai materiaaleja hän tulee työvaiheissa tarvitsemaan, että osaat ne hankkia.

Tiesitkö, että lopputuloksen ulkonäköön vaikuttaa se mitä tiilityyppiä tekemiseen on valittu tai sitten myös se mitä saumalaasti on käytetty? Nykyään onneksi kaupat myyvät tiiliä eri väri vaihtoehdoissa tai erillaiseen käyttöön. Ja jos haluat myös vaikuttaa laastin väriin, niin se on myös nykyään mahdollista.

Julkisivumuuraksissa kannattaa ottaa huomioon tärkeimmät asiat, nimittäin se, että kestävyys on hyvä ja tietenkin se, että ulkonäkö miellyttää. Hyvä muurari myös miettii julkisivumuurausta tehdessä, sen että se tulee kestämään myös esimerkiksi tuulen, sateen tai kuuman auringon paahteen. Tiili on myös hyvä valinta siitä, että se on paloturvallinen!

Jos sinulla on etsinnässä muurari, joka toteuttaisi julkisivumuurauksen turussa tai Varsinais-Suomen alueella, niin ota yhteyttä RT-Muurauksen puhelinnumerosta ja kysy lisää tai jätä sivuiltamme kätevästi tarjouspyyntö!