Harkkomuuraukset

RT-muuraus Oy tekee ammattitaidolla ja vankalla kokemuksella harkkomuurauksia Varsinais-Suomen alueella. Palvelemme rakennusliikkeitä sekä yksityisiä. 

Kannattaa aina valita ammattilainen harkkomuurauksen tekemiseen!

Monesti ajatellaan, että kun tästä työvaiheesta säästää niin voi käyttää sen rahan johonkin muuhun vaiheeseen, mutta kun palkkaat ammattitaitoisen muurarin tekemään sen, niin säästyt silloin korjaus vahingoilta. Harkkomuurauksen seurauksena tulleet virheet pystytään ”piilottamaan” rakenteisiin ja ne paljastuvat liian myöhään esimerkiksi halkeamina. Kalliimpaa ja hankalampaa on tehdä korjaustyöt ja kaikenlisäksi rakennustarkastaja ei pysty havaitsemaan virheitä mitä on tapahtunut tässä työvaiheessa.

Kun harkkoseinien muurauksen on suorittanut pätevä ja ammattitaitoinen muurari niin säästät mahdollisesti muissa menoissa mitä talon rakentaminen vie. Jos haluat käyttää panostuksen laatuun ja tietenkin kestävyyteen, niin muurarin pestaaminen harkkomuuraukseen on todella tärkeää.

Harkkomuuraus Turku

Älä pelkää pyytää muurarilta apua harkkoseinien materiaalien valinnassa!

Tällä hetkellä markkinoilla on paljon erillaisia harkkotyyppejä ja ne käyvät erillaisiin kohteisiin ja tietenkin käyttötarkoituksiin. Älä epäröi kysyä muurarilta apua kun mietit mitä rakennusmateriaaleja ostat talosi tekoon, koska jos haluat seinän mikä on virheetön ja kestävä, niin on tiedettävä se, että valitsee oikean harkkotyypin. Kun muurari on ammattitaitoinen niin hän osaa vastata kysymykseen kuin kysymykseen ja osaa huomioida kaiken olennaisen harkkojen valinnassa. Avun pyytämisellä on iso merkitys työn lopputulokseen, koska silloin varmasti tiedät sen, että siihen on valittu oikea harkkotyyppi.

Esimerkiksi

Suosituin materiaali talon ulkoseinään on tiili, koska se ei vie aikaa pesun kannalta tai siinä, että sitä pitäisi aina olla huoltamassa. Joten se on kaiken kannalta todella käytännöllinen valinta. Kun sitten taas harkkoseinä soveltuu hyvin sokkeliin. Rt-Muuraus Oy pitää tärkeimpänä sitä, että talon omistaja on tyytyväinen lopputulokseen ja työn jälkeen.

Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö sivujemme kautta. Teemme harkkomuuraustyöt ammattitaidolla toiveidesi mukaan!